Får vi lov att presentera cirkusartisten MALTE KNAPP!

Under lördagen den 18 maj bjuder våryran på två fullspäckade shower med en av Sveriges kanske mest etablerade cirkusartist, Malte Knapp. Dessutom kommer vi erbjuda alla barn (och för dem som vill och törs) på cirkusskola under dagen. Lär dig jonglera, balansera, cykla enhjuling och allt det där man kan uppleva på cirkus. Vi vill dels bjuda på show men också erbjuda en gratis aktivitet som passar många! Kanske är du Fagerstas nästa stora cirkusartist!

Vem är då Malte Knapp?

1988 fick Malte chansen att uppträda i det då populära tv-programmet ”Oldsberg för närvarande”, där han kom i kontakt med den legendariska lindansaren Reino. Reino såg Maltes talang och hjälpte honom till hans första internationella engagemang på en artistfestival i Nordkorea, där han belönades med ett förstapris för sina cykelkonster. Därefter tog karriären fart med uppträdande på Tysklands största cirkus samt på shower i Las Vegas, Tokyo, London, Paris och övriga världen. Hemma i Sverige har han turnerat med bland annat Circus Skott och genomfört flertal shower med bland annat Carl-Einar Häckner och så en hel del film- och tv-produktioner.

Ja, vi kan verkligen erbjuda en världsartist av rang som kommer dela med sig utav sin konster, där ni kan stå på avstånd som publik eller nära som deltagare. Vi återkommer med tider för Malte i programmet.